názov potraviny | kJ | kcal | tuky (g) | bielk. (g) | sach. (g) |
Bažant (mäso) | 234 | 56 | 3,0 | 0,8 | 6,7 |
Bažant (priemer) | 479 | 114 | 1,9 | 22,3 | 0,5 |
Bažantia hruď | 285 | 68 | 0,4 | 1,4 | 18,1 |
Bažantie stehno | 1 120 | 268 | 1,3 | 3,7 | 67,9 |
bravčové - bok pečený | 1 643 | 393 | 28,7 | 15,2 | 1,2 |
bravčové - koleno | 1 775 | 425 | 38,9 | 17,2 | 1,4 |
bravčové - plece pečená | 1 216 | 291 | 23,9 | 19,1 | 0,1 |
bravčové chudé | 760 | 185 | 14,0 | 13,3 | 0,0 |
bravčové krkovička | 871 | 212 | 18,3 | 10,7 | 0,0 |
bravčové pečené | 1 737 | 416 | 31,0 | 19,7 | 14,1 |
bravčové priemer | 1 062 | 259 | 23,6 | 10,3 | 0,0 |
bravčové prorostlé | 1 098 | 268 | 24,4 | 10,4 | 0,0 |
Bravčové stehno | 715 | 174 | 12,1 | 14,7 | 0,0 |
bravčové tučné | 1 517 | 370 | 36,5 | 8,7 | 0,0 |
bravčové vo vlastnej šťave | 733 | 175 | 11,7 | 14,3 | 3,1 |
Bravčový bok | 1 433 | 350 | 33,9 | 9,6 | 0,0 |
Cigánska pečienka | 948 | 227 | 13,0 | 17,3 | 9,1 |
Debrecínská pečienka | 317 | 76 | 0,4 | 17,7 | 0,1 |
Holub | 236 | 58 | 0,6 | 12,4 | 0,3 |
Hovädzie - bok | 790 | 193 | 15,0 | 14,0 | 0,0 |
Hovädzie - chudé | 2 400 | 574 | 39,0 | 5,5 | 47,0 |
Hovädzie - dusené | 673 | 161 | 7,1 | 22,8 | 0,0 |
Hovädzie - kližka | 529 | 127 | 6,6 | 4,5 | 13,9 |
Hovädzie - kližka | 642 | 153 | 8,1 | 20,0 | 0,0 |
Hovädzie - konzerva | 1 742 | 417 | 10,5 | 8,4 | 73,8 |
Hovädzie - krk | 556 | 136 | 5,3 | 20,9 | 0,0 |
Hovädzie - mozog | 1 197 | 286 | 1,0 | 8,4 | 60,1 |
Hovädzie - pečené | 910 | 218 | 0,8 | 6,1 | 45,9 |
Hovädzie - plece | 511 | 125 | 7,5 | 13,5 | 0,0 |
Hovädzie - plece dusené | 1 476 | 353 | 1,4 | 22,9 | 62,1 |
Hovädzie - plece pečené | 330 | 79 | 0,3 | 6,7 | 10,6 |
Hovädzie - predné | 691 | 169 | 13,0 | 12,5 | 0,0 |
Hovädzie - predné varené | 1 049 | 251 | 10,9 | 7,9 | 51,5 |
Hovädzie - rebrá | 772 | 188 | 14,8 | 19,3 | 0,0 |
Hovädzie - roštenka | 515 | 126 | 8,2 | 12,6 | 0,0 |
Hovädzie - stehno | 109 | 26 | 0,4 | 2,6 | 3,8 |
Hovädzie - sviečková | 516 | 126 | 6,3 | 16,2 | 0,0 |
Hovädzie - tučné | 1 341 | 327 | 28,0 | 16,3 | 0,0 |
Hovädzie - varené | 1 037 | 248 | 2,0 | 8,6 | 46,9 |
Hovädzie - vo vlastnej šťave | 1 346 | 322 | 3,0 | 37,0 | 38,4 |
Hovädzie - zadné | 617 | 150 | 9,8 | 15,0 | 0,0 |
Hovädzie - zadné dusené | 1 007 | 241 | 1,2 | 7,6 | 48,3 |
Hovädzie - zadné pečené | 1 183 | 283 | 2,7 | 9,1 | 55,9 |
Hovädzie - zadné varené | 999 | 239 | 1,1 | 7,3 | 48,7 |
Hus | 903 | 220 | 20,2 | 8,5 | 0,1 |
Hus domáca pečená, grilovaná (len mäso) | 1 479 | 352 | 7,8 | 16,5 | 53,5 |
Hus domáca syrová (len mäso) | 1 616 | 385 | 6,8 | 13,8 | 67,6 |
Husacie - pečené | 945 | 226 | 1,7 | 5,8 | 45,7 |
Husacie - priemer | 1 095 | 262 | 3,2 | 9,7 | 47,5 |
Husacie - prsia pečená | 1 547 | 370 | 2,7 | 12,8 | 65,1 |
Husacie - stehno pečené | 1 041 | 249 | 1,3 | 8,0 | 50,2 |
Hydinové - drobky | 675 | 161 | 14,0 | 3,2 | 5,6 |
Jahňacina - priemer | 680 | 166 | 13,6 | 11,6 | 0,1 |
Jaternica domáca | 567 | 135 | 0,0 | 0,0 | 0,0 |
Játrová paštéka lahůdková | 1 478 | 352 | 1,5 | 9,3 | 75,6 |
Játrovka | 1 640 | 312 | 9,2 | 26,6 | 30,6 |
Játrový nárez Hydinové | 1 051 | 250 | 1,6 | 8,3 | 50,8 |
Játrový sýr | 676 | 161 | 9,0 | 3,1 | 17,1 |
Jelenina | 469 | 114 | 3,3 | 20,6 | 0,0 |
Kačica divoká | 511 | 125 | 3,1 | 22,7 | 0,5 |
Kačica domáca | 1 181 | 288 | 23,0 | 17,6 | 0,1 |
Kanec | 493 | 120 | 4,0 | 19,5 | 0,0 |
Karbanátky | 4 116 | 980 | 0,0 | 0,0 | 0,0 |
Klobása - Klaso | 798 | 190 | 13,6 | 16,8 | 0,1 |
Klobása - priemer | 984 | 234 | 0,4 | 1,4 | 59,3 |
Klobása bílá | 336 | 80 | 0,1 | 0,4 | 20,4 |
Klobása čabajská | 283 | 67 | 0,3 | 0,8 | 16,2 |
Klobása dunajská | 1 021 | 243 | 0,7 | 2,8 | 74,6 |
Klobása vinná | 1 030 | 245 | 12,5 | 2,2 | 33,0 |
Klokaní mäso | 660 | 161 | 4,0 | 0,0 | 0,0 |
Koňské | 372 | 91 | 4,9 | 12,3 | 0,9 |
Koroptev | 490 | 120 | 1,1 | 23,0 | 0,5 |
Kozie | 406 | 99 | 4,9 | 13,0 | 0,1 |
Králik | 428 | 104 | 6,0 | 12,0 | 0,2 |
Králik divoký - surové mäso | 549 | 131 | 4,8 | 20,0 | 0,0 |
Krocan | 887 | 216 | 15,0 | 19,2 | 0,0 |
Kura celé | 580 | 138 | 4,0 | 21,6 | 0,0 |
Kuracie prsia bez kůže -priemer | 366 | 89 | 1,0 | 18,9 | 0,3 |
Luncheon meat | 1 221 | 292 | 24,6 | 21,2 | 0,1 |
Luncheon meat Hydinové | 127 | 30 | 0,5 | 0,6 | 9,2 |
Luncheon meat Kuracie | 327 | 78 | 0,6 | 0,6 | 21,0 |
mäso bravčové výsekové | 694 | 166 | 10,9 | 16,0 | 0,6 |
mäso krkovička údená | 1 056 | 253 | 1,1 | 7,5 | 51,9 |
mäso krkovička údená varená | 1 073 | 257 | 0,8 | 4,7 | 56,3 |
mäso mleté (Hovädzie + bravčové) | 573 | 137 | 4,0 | 20,0 | 4,1 |
mäso mleté na sekanú | 1 176 | 287 | 25,4 | 13,0 | 0,0 |
mäso uzené moravské | 1 303 | 312 | 25,7 | 19,1 | 1,1 |
Morčacie drobky surové | 752 | 134 | 6,6 | 3,3 | 26,0 |
Morka | 550 | 243 | 4,7 | 11,9 | 0,1 |
Ovčie - stehno s kostí | 854 | 208 | 14,6 | 17,2 | 0,0 |
Ovčie mäso | 857 | 204 | 14,6 | 17,2 | 0,0 |
Ovčie priemer | 624 | 152 | 10,2 | 10,2 | 0,1 |
Ovčie výsekové | 706 | 169 | 6,0 | 24,0 | 3,4 |
Sliepka | 481 | 117 | 4,6 | 12,0 | 0,1 |
Srnčie | 448 | 109 | 2,6 | 20,8 | 0,6 |
Srnčie - stehno | 523 | 125 | 3,9 | 18,0 | 3,4 |
Teľacie - hruď | 562 | 134 | 4,7 | 19,0 | 3,8 |
Teľacie - hruď dusené | 656 | 157 | 5,5 | 24,4 | 0,9 |
Teľacie - stehno | 548 | 131 | 4,8 | 20,7 | 1,5 |
Teľacie - sviečková | 808 | 193 | 11,1 | 16,2 | 7,7 |
Teľacie ostatní | 527 | 129 | 6,7 | 15,8 | 0,2 |
Teľacie stehno | 484 | 118 | 5,2 | 16,7 | 0,0 |
Údený bok | 1 884 | 460 | 47,0 | 7,5 | 0,0 |
Zajac | 457 | 109 | 1,1 | 23,0 | 0,5 |
Zverina priemerne | 462 | 110 | 2,9 | 32,0 | 0,6 |